Vi tilbyder - Tømrerfirmaet Erland Pedersen Eftf. ApS

Vi tilbyder

Nybyg, tilbyg og renovering

Har du behov for et nybyggeri, tilbygning eller renovering kan vi håndtere opgaven. Vores erfaring, faglige stolthed samt professionelle samarbejdspartnere sikrer dig det bedste resultat. Vi følger altid projekterne til døren og sørger for, at arbejdet stemmer overens med dine ønsker og forventninger. Vi vejleder også gerne i opstartsfasen, så vi sammen finder den bedste løsning til dig.

Vi løser alle typer opgaver, hvad enten det drejer sig om store eller små. Kendetegnet for alle opgaver er kvalitetsløsninger og professionalisme til fornuftige priser.

 

Udskiftning af vinduer og efterisolering

Når du har behov for at udskifte dine vinduer, er det vigtigt, at du vælger en professionel og holdbar løsning. Hos Erland Pedersen er du sikret en løsning af høj kvalitet. Vi klarer både udskiftning af vinduer samt efterisolering. Vi er samtidig certificeret tilskudspartner hos EnergiMidt, så du kan søge energitilskud.

Erland Pedersen løser alle typer opgaver – små som store. Vores fokus er altid at indgå i dialog med dig, så vi får afstemt dine forventninger til projektet. Vi tilbyder samtidig vejledning, hvis du ønsker at høre vores anbefalinger til projektet.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud her.